LELKIZŐ

Zokogtak a rajongók: szívszorító, mit üzent a túlvilágról Jimmy

A 18 éve elhunyt sztárról minden évben megemlékeznek legnagyobb rajongói, most pedig különleges üzenetet is kaptak az énekestől.
  • Szerző: Ripost

A túlvilágról üzent szombat este Zámbó Jimmy, a tiszteletére tartott emlékesten. A Király telefonos interjút adott az emlékére immár 18. alkalommal rendezett esten. A rendezvényen Jimmy testvérei és első kapcsolatából született fia, Krisztián is megjelentek, de Edit asszony és két másik fia, Sebastian, valamint Adrián nem mentek el a gálakoncertre.

"Jimmy halála óta nem tartjuk a kapcsolatot, sőt Editnek volt egy olyan kijelentése pár nappal a testvérem halála után, hogy minden szálat meg kell szakítani a Zámbó családdal" - mondta el a Borsnak Zámbó Árpy. Azt is elmondta, hogy édesanyjuk sem tudott részt venni a megemlékezésen, mert a 93 éves asszony szívproblémákkal kórházba került, bevizesedett a tüdeje. Szerencsére nincs életveszélyben.

Árpy testvére, a súlyos tüdőgyulladás után orvosi felügyelet alatt lábadozó Marietta azonban a gála közepén felhívta kórházban pihenő édesanyjukat, a rajongóknak is hatalmas meglepetést okozva ezzel.
A legnagyobb megdöbbenést viszont nem Anna néni beköszönője, hanem egy másik telefonhívás okozta. Turi Lajos fellépése után ugyanis földöntúli telefonhívást kapott magától Jimmytől.

A mély istenhívő sztár most a "mennyországból jelentkezett be". Turi megkérdezte tőle, hogy visszajönne-e a földre, ha tehetné. A Király válasza pedig az volt, hogy nem tudná újrakezdeni, ezt pedig meg is indokolta:

Azért, mert egy roppantul csinos férfi vagyok, azt hiszem azért.

Végül pedig a hang belátta, hogy korábban véget ért a földi pályafutása, mint kellett volna:

Mindenképpen kevés időt töltöttem a földön, már csak azért is, mert azt érzem, nem írtam mindent le, még nem mondtam mindent el

- zárta szavait Jimmy, archív hangfelvételekből összeállított üzenetében.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?