LELKIZŐ

Zokogott a boldogságtól: nagy bejelentést tett a magyar színésznő

A 71 éves Gór Nagy Mária négyszeres nagymama lett, a napokban megérkezett a család legkisebb tagja.
  • Szerző: Ripost

A napokban megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, amikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett.

Gór Nagy Mária karácsony előtt jelentette be, hogy hamarosan unokája születik. A kislány néhány napja jött világra, a színésznő elsőként a Lokálnak mesélt a család legújabb tagjáról.

A kicsi egy magánkórházban jött világra, és szerencsére a szülésnél minden rendben volt

– árult el néhány részletet a lapnak a 71 éves színésznő. Vidéken volt, amikor a férje azzal hívta fel, hogy megszületett a kicsi.

„Zokogtam a boldogságtól. Ez az érzés leírhatatlan. Sajnos azonban még nem tudtuk meglátogatni a kislányt, mert influenzajárvány van, és nem akarjuk megfertőzni őt. Időm sincs nagyon, mert épp vizsgaidőszak van a színitanodámban, a férjem pedig Erdélyben forgat. Amint ezeknek vége lesz, már rohanunk is a fiamékhoz. Tűkön ülve várom azt a pillanatot, amikor végre a karomban tarthatom a kicsit, ha rá gondolok, könnyes lesz a szemem” – mondta párás tekintettek Gór Nagy Mária.

Gór Nagy Mária igazi lányos nagymama. Nagyobbik fia, Tamás már három unokával ajándékozta meg: Lina 17, Fanni 14, Zsanna pedig 12 éves. A színésznő izgatott, hogy újra babázhat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?