LELKIZŐ

Durva részletek Jimmy haláláról: „A függönyömön voltak kis maradványok, vérfoltok”

Zámbó Krisztián teljes őszinteséggel emlékezett vissza arra a bizonyos szörnyű szilveszteri éjszakára.
  • Szerző: Ripost

Zámbó Jimmy 2001-es halála mindenkit megrázott. A tragikus szilveszter éjszaka örök rémálom maradt családjának és rajongóinak egyaránt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Legnagyobb fiának a fájdalma az évek elmúltával nehezen csillapodott, de soha meg nem szűnt. A családja nem hibáztatta Krisztiánt, mégis rémálmok gyötörték évtizedeken át, amit egy ideig alkohollal és altatókkal próbált leküzdeni. Végül a családja segítette át a bűntudatán – írja a Blikk.

Zámbó Jimmy fia őszintén beszélt a családjáról

Zámbó Jimmy fia őszintén beszélt a családjáról (Fotó: LifeTV)

„Nagyon sokáig hibáztattam magam, hogy mi a francért nem tudtam otthon maradni... Majdnem két évtizedig ezzel ostoroztam magam...” – lebbentette fel a fátylat szörnyű titkáról a sírással küszködve Zámbó Krisztián a pénteken 22 órakor a LifeTV-n adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor forgatásán.

„Amikor hazamentem és bementem a szobába, még a függönyömön voltak kis maradványok, vérfoltok. Ezt nagyon-nagyon nehéz volt feldolgozni... Sokkoló volt az a nap, éppen ezért nem is emlékszem mindenre, alig voltam magamnál. Nem azt mondom, hogy megakadályozhattam volna bármit, de talán máshogy alakul minden, ha én is otthon vagyok. Az én szobámban történt a baleset, bárcsak ott aludtam volna és akkor nem megy be oda...” – árulta el Krisztián, aki soha többé nem volt képes a szobájában aludni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?