LELKIZŐ

Pánikrohamok gyötrik Zalatnay Cinit

Zalatnay Cini nehezen viselte a mögöttünk álló időszakot, hiszen ahogy a művészek többsége, ő sem állhatott színpadra. A bizonytalanságnak pedig komoly következménye lett.
  • Szerző: Buster

Zalatnay Cini fiatalon találkozott először a pánikrohammal, amit akkoriban nem is kezeltek, hiszen nem is ismerték el a pánikbetegséget. Most a koronavírus okozta nehéz helyzet újra felerősített a tüneteit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zalatnay Cini

Zalatnay Cini újra érzi a pánikbetegség tüneteit (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

Az énekesnő néhány napja beszélt erről egy élő bejelentkezésben. „Próbálok még mindig kitartani, de megmondom őszintén, nagyon sokszor előjön bennem az a rossz érzés, amit valamikor régen, huszonéves koromban még nem ismertek el, csak azt mondták: Hisztizel fiam...”- kezdte Zalatnay Cini, aki nemrég jött rá, hogy miből fakadhat nála a vissza-visszatérő probléma.

„Ezekből az élményekből maradt vissza a pánikbetegségem”

„Éppen pár napja voltam egy beszélgetésen, ahol ez volt a téma és megtudtam, hogy ez a betegség visszavezethető a múltba. Én sosem felejtem el, hogy annak idején, amikor a mandulámat műtötték, majd volt mindkét oldalon a fülműtétem, még nem voltak olyan modern altatási lehetőségek, mint manapság. Vagyis éterrel altattak. Az én generációm az tudja, hogy amikor ránk rakták a maszkot, akkor zuhanást, fülzúgást éreztünk, és az ébredés is nagyon rossz volt. Lehetséges, hogy ezekből az élményekből maradt vissza a pánikbetegségem”- fejtette ki az énekesnő, aki biztos benne, hogy hamarosan ismét legyőzi majd a gyötrő rohamokat.

Zalatnay Cini

Cini már látja a fényes jövőt (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

„Van még bennem annyi tartalék, hogy ezen is túl legyek”

„Úgy, hogy ennyi ideje nincs színpad, nincs zene, nincs hol levezetődjön egy csomó energia, ami felgyülemlik és ebből lesz a pánikroham. Ehhez jön a szomorúság, ami amiatt van, hogy még mindig nem igazán látom ennek a helyzetnek a végét. Vannak ugyan mozgolódások, de még mindig nem tuti minden. De van még bennem annyi tartalék, hogy ezen is túl legyek, és elhiggyem, hogy vége lesz egyszer ennek az egésznek”- mondta a videóban Zalatnay Cini.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?