LELKIZŐ

Felbontotta az eljegyzést, magányosan töltötte a Valentin-napot a magyar énekesnő

Yvonne Dederick lánya most inkább a munkára szeretne koncentrálni.
  • Szerző: Ripost

Yvonne Dederick lánya a Feleségek luxuskivitelben című műsor 4. évadában árulta el, hogy elmarad az esküvője: Catherine az év végén felbontotta az eljegyzést, és elhagyta kedvesét. A Mardoll művésznéven ismert énekesnőt nagyon megviselte a dolog, azonban igyekezett minél gyorsabban túltenni magát a helyzeten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Yvonne Dederick lánya, Catherine tavaly tett pontot a kapcsolata végére

Yvonne Dederick lánya, Catherine tavaly tett pontot a kapcsolata végére
(Fotó: Mardoll / YouTube)

Magányos Valentin-nap

Yvonne Dederick lánya különleges fotót tett közzé Valentin-nap alkalmából az Instagram-oldalán, így aki lemaradt volna arról, hogy felbontotta az eljegyzését, így már biztosan egyértelmű vált annak is. A képről eltüntette exvőlegényét, és saját magát szerkesztette oda, ahogy megkéri a saját kezét.

A Feleségek luxuskivitelben csapatából többen is írtak a fiatal énekesnőnek, hogy mellette állnak, és támogatják a döntésében. Szerintük meg fogja találni az igazit, csak türelmesen kell várnia.

Édesanyja nem örült az eljegyzésnek

Yvonne szerint lánya még túl fiatal a házassághoz, ezért az esküvőnek még nincs itt az ideje. Bár nem örült az eljegyzésnek, a luxusfeleség számára az volt a legfontosabb, hogy a lánya boldog legyen, így támogatta a döntését, és természetesen a szakításkor is Mardoll mellett volt.

„Azt hittem, hogy összeesek és meghalok. A szívinfarktus környékezett. Még túl fiatalok! Ha azt mondta volna, hogy szeretné megkérni a Catherine kezét, akkor úgyis azt mondtam volna, hogy ne tedd, mert szerintem túl fiatal. Annak örültem volna, ha eszébe se jut„ – fogalmazott korábban Yvonne.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mardoll (@mardollofficial) által megosztott bejegyzés

És ezeket olvastad már?