LELKIZŐ

„Nem vagyok az anyukája” – őszinte vallomást tett Young G kedvese

Young G kedvese, Nornina nem mindennapi kérdést kapott az Instagram-oldalán. Arról faggatták, hogyan fogadta el szerelme előző kapcsolatából született kislányát.
  • Szerző: Ripost

Különös kérdést kapott Young G kedvese! Mészáros Norinát arról faggatták, hogy ő miként tudta elfogadni, hogy szerelmének van már egy gyermeke az előző kapcsolatából.

young g

Fotó: TV2

„Lehet, hogy furcsa kérdés lesz, de én évek óta küzdök a párom gyerekének az elfogadásával” – írta Norina egyik rajongója, amire az édesanya hosszasan reagált.

„Ez normális, viszont meg kell oldani, így nem maradhat, mert rámegy a kapcsolatotok. Ne légy féltékeny, hisz ő egy ártatlan gyermek. Türelem, és hidd el, meglesz a gyümölcse. Például ami nehéz, ha én máshogy csinálnám a gyereknevelést, nem szólhatok bele, nyilván Bélának külön elmondom, hogy szerintem máshogy kéne, és vagy elfogadja, vagy nem. Napsinak olyat szoktam mondani, hogy én mikor gyerek voltam, ez és ez volt. De én nem szólhatok rá, hisz nem vagyok az anyukája, ez nehéz, de elfogadtam” – osztotta meg a véleményét az Instagram-oldalán Young G kedvese.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?