LELKIZŐ

Young G megtörte a csendet: ez mentette meg a várandós kedvese életét!

A rapper szerelme, Mészáros Norina napok óta kórházban fekszik, miután vérezni kezdett a méhszájsebe.
  • Szerző: ripost

Elképesztően nehéz időszakon megy keresztül Young G szereleme, Mészáros Norina. A rapper és a kedvese májusra várják az első közös gyermeküket, és bár Norináról hamar kiderült, hogy veszélyeztetett terhes, a pár mindent megtett a kismama biztonsága érdekében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Young G kedvesének életét a születendő gyermekük mentette meg.

Young G kedvesének életét a születendő gyermekük mentette meg (Fotó: YouTube)

Arra azonban egyikük sem számított, ami a napokban történt: Norina egyik nap rosszul lett és kórházba került a méhszájsebe miatt. Egy ideig az intenzív osztályon kezelték, ráadásul egy kisebb műtétet is végrehajtottak rajta, aminek során szövettani mintát vettek tőle: ennek az eredményét várják most aggódva a szerelmesek.

Young G tehetetlennek érzi magát

„Borzasztó napok vannak a hátunk mögött. Nekem lelkileg most nagyon nehéz, hiszen mindennél jobban szeretnék mellette lenni, fogni a kezét, és a szemébe nézni, hogy erőt adhassak neki. (...) Tehetetlen vagyok, mert amíg nem jön meg a szövettan eredménye, addig az orvosok sem tudnak mit mondani. Egy biztos, életünk legboldogabb időszaka, a babavárás, egyik pillanatról a másikra rémálommá vált. De bizakodó vagyok és hiszem, hogy minden jóra fordul. A szerelmem jó kezekben van, és tudom, hogy mindent megtesznek érte az orvosai” - mondta el a life.hu-nak Young G.

Születendő kislányuk mentette meg Norina életét

A rapper és kedvese meg vannak győződve arról, hogy leendő gyermeküknek köszönhetik, hogy időben felfedezték Norina nőgyógyászati problémáját.

„Hiszek benne, hogy minden okkal történik. Tudom, hogy egy ilyen nagy trauma közben fura ezt mondani, de semmi sem történik csak úgy. Ezt most valamiért át kell, hogy éljük. Norina biztos benne, hogy a baba azért jött, hogy tudassa vele, hogy baj van, hogy az orvosok is észrevegyék ezt a veszélyes problémát. A kislányuk megmentette az anyukája életét. A babánk, aki egy igazi szerelemgyerekként fogant meg szerencsére egészséges, és hiszem, hogy Norina is hamarosan teljesen rendbe jön. A mi kapcsolatunkat és az egymás iránt érzett feltétel nélküli szerelmünket pedig csak még inkább elmélyíti ez a nehéz időszak” – fogalmazott a rapper.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?