LELKIZŐ

Young G drámája folytatódik: műteni kell a kedvesét

A rapper szerelme és kislánya már hazatérhetett a kórházból. Most trombózistól féltik Norinát, akire hamarosan újabb komoly műtét vár.
  • Szerző: ripost

Tovább folytatódik Young G és kedvese, Mészáros Norina drámája. A pár közös kislánya, Rebeka múlt hét elején született meg, ám a szülés nem volt problémamentes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rebekánál kezdődő tüdőgyulladást állapítottak meg, ezért inkubátorba került és légzést segítő gépet kapott. A kisbaba szerencsére hamar erőre kapott, és ő, valamint az édesanyja is elhagyhatta a kórházat.

Young G kedvese veszélyeztetett terhes.

Young G kedvese veszélyeztetett terhes volt, a napokban hozta világra a kislányát
Fotó: TV2

Norinának azonban hamarosan egy időre el kell szakadnia a családjától: az anyukáról még a várandóssága alatt derült ki: egy méhszájsebe annyira rossz állapotban van, hogy a baba születése után sürgősen meg kell műteni.

„Norcim nagyon ügyes! Még úgy is, hogy tudja, hamarosan a tumora miatt újra kés alá fekszik” – írta a 24 órán át elérhető Instagram-bejegyzésében Young G.

A rappernek ráadásul újabb nehézséggel kell megküzdenie: a trombózis elkerülése érdekében folyamatosan injekcióznia kell a kedvesét.

„Norinát injekcióznom kell a trombózis miatt. Hadd ne mondjam el, mit érzek én, akinek be kell adnia. Tyű, hát, nem mindennapi, de muszáj, muszáj, főleg, hogy a szeretteimről van szó. (...) Körülbelül tíz napig kell szúrnom őt, de már egy hete kapja. Sokan írtátok, hogy hasba... Na, oda nem mertük egyelőre, az orvos a vállat ajánlotta, mert eddig is oda kapta. Segítek mindenben, amiben csak tudok. Nálam ez alap! Főleg, hogy most úgy effektív mindennapi munkát nem végzem” – fogalmazott az immáron kétszeres apuka.

Young G a napokban újabb pofont kapott: Béci az elmúlt évben civil munkát végzett, hogy eltarthassa a családját. Egy barátja cégénél volt asszisztens és marketinges, ám az illető barát Facebook-üzenetben közölte a rapperrel a kislánya születése után, hogy a továbbiakban nem tart igényt a munkájára.

Így most a rapper az apai teendők és kedvese ápolása mellett újra munkát keres, és reméli, hamarosan jobbra fordul az életük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?