LELKIZŐ

Túl van a műtéten, a kórházból üzent Young G szerelme

Mészáros Norina még kismama volt, amikor kiderült, hogy tumor van a méhszáján. Sokáig arról volt szó, hogy a császármetszés után azonnal megműtik, ám akkor túl kockázatosnak ítélték a beavatkozást.
  • Szerző: Doris

Úgy tűnik, végre véget ér Young G és kedvese, Mészáros Norina kálváriája.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Young G megmutatta a kislányát

Fotó: FEM3

Ahogy arról a már beszámolt, Norina még kismama volt, amikor kiderült, hogy egy tumor van a méhszáján. Alapesetben már közvetlenül a császármetszés után megműtötték volna, ám az orvos túl kockázatosnak ítélte meg a beavatkozást, mivel Norina túl vérzékeny volt.

Young G barátnője veszélyeztetett terhes

Fotó: TV2

Az operációra végül kedden került sor, és szerencsére jól sikerült! Norina a kórházi ágyról üzent.

„Köszönöm a rengeteg csodás üzenetet a csodás emberektől. Jól sikerült a műtét, már csak a szövettan eredményére kell várni, ami idegőrlő!
Feszült és érzékeny vagyok, a lányom videóit nézegetem folyamatosan, és az megnyugtat! Remélem, a rémálomnak hamarosan vége. De a lányomtól kapott erő mindenen átsegít! Olyan, mint én, hála Istennek”

- írta a kórházi ágyáról Norina.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mészáros Norina (@norinameszaros) által megosztott bejegyzés

Súlyos betegséggel született a kislányuk

Koraszülöttként, mindössze 36 hetesen született meg május elején Young G, azaz Rácz Béla és kedvese, Norina kislánya, Rebeka. A zenész nagyon aggódott az újszülöttért, és azt mondta, ha nem segítik világra idő előtt, talán már nem is élne a csöppség. Ugyanis a császármetszést követően kiderült, a kisbabának tüdőgyulladása van. Így azonnal légzéssegítő ellátást kapott, szerető szülei ölelése helyett pedig inkubátorba került, ahol megfigyelték az orvosok. Szerencsére, Rebeka azóta napról napra egyre erősebb.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?