LELKIZŐ

Young G drámája tovább folytatódik: Belül rettegek!

A rapper második kislánya hétfőn jött világra, ám a szülés nem volt komplikációmentes. Rebeka inkubátorba került, és bár már jobban van, az apuka nagyon fél.
címkék:
  • Szerző: ripost

Napok óta a kedvese és a kisbabája egészségéért retteg Young G. A rapper szerelme, Mészáros Norina hétfőn hozta világra a kislányukat, Rebekát, aki koraszülöttként jött a világra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miután a kismamának a terhesség alatt derült ki egy nőgyógyászati problémája, a folyamatos bakteriális felfázások miatt Rebeka szervezetében kezdődő tüdőgyulladás alakult ki. A születése után ezért légzést segítő gépre és inkubátorba tették, ám péntekre már mindkettőt elhagyhatta.

Young G kedvese veszélyeztetett terhes.

Young G kedvese veszélyeztetett terhes volt, a napokban hozta világra a kislányát
Fotó: TV2

Az immáron kétszeres apuka öröme azonban így sem lehet teljes, az átélt borzalmak miatt retteg attól, hogy a párjának vagy a lányának baja esik.

„Lehúzott redőny mellett élvezem a napsütést... Tegnap is ruhástul sikeredett elaludnom a nappaliban! Annyira boldog vagyok, de belül rettegek! Féltem a szerelmemet és a kisbabánkat is! Egy igazi harcos vagyok, de most nincs kit legyőznöm, csak magamat és az időt... Fel kell, hogy álljak, és társaságba kell mennem, mert eskü, begolyózom! Az tart életben, hogy Norinával tudok kamerázni. Most a kisbabám kék fényben szolizik, de ennek is vége lesz hamar. Köszönöm az együttérzéseket!” – fogalmazott az Instagramon 24 órán át elérhető történetében Young G.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?