LELKIZŐ

Young G újabb rossz hírt kapott: intenzív osztályra került a kedvese

A rapper kedvese, Mészáros Norina várandóssága nem volt egyszerű. Hétfőn hozta világra a kislányát, és azóta sem múlnak az aggodalmaik.
  • Szerző: ripost

Rossz híreket kapott a kórházból Young G. A rapper kedvese, Mészáros Norina hétfőn adott életet a közös kislányuknak, Rebekának, aki koraszülöttként jött világra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kezdődő tüdőgyulladást állapítottak meg a babánál, ezért inkubátorba került, ahol légzéssegítő géppel stabilizálták az állapotát. Ám hiába nyugodhatott meg a rapper gyermeke miatt, most a szerelme miatt kell aggódnia. Norina ugyanis visszakerült az intenzív osztályra.

Young G kedvese veszélyeztetett terhes.

Young G kedvese veszélyeztetett terhes volt, a napokban hozta világra a kislányát
Fotó: TV2

„Csodálatos hírt kaptam megint a kórházból... Norinát visszaszállították az intenzív osztályra. Nyilván csak megfigyelésre, minden rendben. Csakhogy nagyon szúr a mellkasa, ahogy veszi a levegőt. Szinte alig kap levegőt, ő is csak kapdossa. Azt mondják, császármetszés után ez a velejárója, hogy sokszor levegő kerül be, és ezt ki lehet pihenni, de rosszabb esetben tüdőembóliát is lehet kapni. Itt nem ez lesz, minden rendben van, fent van az intenzív osztályon. Nem is értem... Annyira zavaró, hogy el nem tudom mondani. Nem lehetek bent nála, nem foghatom a kezét, nem csinálhatok semmit, ha bemegyek, kiabálnak. Tudom, hogy nagyon nehéz nekik is, tisztában vagyok vele, de ez a helyzet idegölő” – osztotta meg a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában a helyzetet Young G.

A rapper úgy érzi, már nem tudja követni az eseményeket, de hisz a kedvese gyors gyógyulásában, és igyekszik férfiként erős maradni.

Apró öröm az ürömben, hogy Young G időközben arról számolt be, hogy kapott egy fotót az inkubátorban fekvő kislányáról: levették az arcáról a maszkot és a légzésrásegítőt, így végre láthatta a kis Rebeka arcát.

„Olyan gyönyörű! Én most olyan boldog vagyok! Istenem, annyira köszönöm! Erősödj, Rebekám!” – üzente a közösségi oldalán a kétszeres apuka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?