LELKIZŐ

Weisz Fanniék mégsem békülnek: ezt a feltételt szabta az édesanyja

Továbbra sincs kapcsolat Weisz Fanni és édesanyja, Léránt Ágnes között. A modell születésnapján sem történt meg a közeledés..
  • Szerző: Ripost

Még a fiatal modell tegnapi születésnapja sem enyhített anya és lánya viszonyának feszültségén. Nemrégiben úgy tűnt, elindult a közeledés, és teljesül Léránt Ágnes vágya, hogy leülhessen beszélgetni a lányával.

Az egymás elfogadásán alapuló békés megoldások hívei vagyunk és voltunk az eddigi, sajnos eredménytelen beszélgetések alkalmával is. Az alaptalan vádaskodás soha nem vezetett sehova, reméljük, egy esetleges következő alkalommal ez elmarad – írta Fanni ám hiába, egyelőre nem történt meg a találkozó. Azért sem, mert a modell édesanyja olyan feltételeket szabott, amelyek teljesíthetetlenek a lánya számára. Ágnes ugyanis azt szeretné, ha Fanni hátrahagyná a párját, mert csak vele szeretne beszélni.

Gyere haza a családba, mamiékhoz. Te, egyedül, ahogy ígérted mamának, papának. Erre kérlek, akkor csöndben leszek - üzente az anya.

Félek az anyámtól – jelentette ki Weisz Fanni, aki ezúttal nem kívánt nyilatkozni, ahogy férje, Péter sem élt a lehetőséggel.

A kialakult patthelyzetről Léránt Ágnes sem akar beszélni, talán arra vár, hogy kap valamilyen választ arra a levelére, amelyet a lánya születésnapjára küldött, írja a Blikk.

És ezeket olvastad már?