LELKIZŐ

„A szobatársam a szemem láttára halt meg” – A kórházból üzent a koronás magyar reality-sztár

VV Viki, azaz Pácz Viktória súlyos tünetekkel került kórházba. A közösségi oldalán a kórházi ágyból jelentkezett be követőinek.
  • Szerző: rp

VV Viki elmondta, hogy a családtagjai után ő is megfertőződött a koronavírussal, és súlyos tünetekkel közel egy hete kórházban fekszik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sajnos a múlt héten én is pozitív lettem, nagyon rosszul voltam, magas láz, szűnni nem akaró köhögés és végül a diagnózis nálam is két oldali tüdőgyulladás lett. 6. napja vagyok kórházban, oxigénterápia mellett folyamatos gyógyszeres kezelés, vérhigító és infúzió” – fogalmazott a Facebook-oldalán az egykori valóságshow-szereplő.

Az exvillalakó leírta, hogy a szobatársa, aki egyszerre került vele kórházba a koronavírus miatt, nem élte túl, legyőzte a fertőzés. A történtek rettenetesen megviselik Vikit.

„A kórházban a helyzet nagyon komoly. A szobatársam a szemem láttára halt meg, két nappal azután, hogy egyszerre bekerült velem. Nem tudtak segíteni, neki túl késő volt. Szóval nem tudom, ki hogy van vele, de nekem jöhet akár mind az öt fajta oltás egyszerre, csak többet ne kapjam el ezt a szart és a családom se! Mindenki vigyázzon magára és a szeretteire. Kemény hetek következnek, és ez nem kamu, ez létezik, itt van a mindennapokban és meggyötri azokat, akik elkapják!” – magyarázta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?