LELKIZŐ

A járvány alatt szült Voksán Virág: Senkire sem számíthattunk...

A csinos lemezlovas a második gyermekét egyáltalán nem ideális körülmények között hozta világra, a koronavírus teljesen átírta a terveit.
  • Szerző: ripost

Alig várta, hogy túl legyen a szülésen Voksán Virág. A lemezlovas múlt hét csütörtökön hozta világra a kislányát, a koronavírus-járvány miatt azonban sem a párja, sem más hozzátartozója nem lehetett bent vele a szülésnél, sem az azt követő két napban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

„A párommal non-stop beszéltünk, ha már nem lehetett ott a kislányunk születésénél. Senkit sem engedtek be hozzánk a kórházba, vigyáztak az egészségünkre. Mindenütt kézfertőtlenítő volt kihelyezve, minden ápoló, nővér maszkban és kesztyűben volt, folyamatos ellenőrzés alatt tartottak. (...) Több kismamával is összebarátkoztam, mindenki nagyon izgult a szülés miatt. Olyanok voltunk, mint az árvák, akiket ott felejtettek a kórházban. Senkire sem számíthattunk, úgyhogy nagyon egyedül éreztem magam” – mondta el a Borsnak Virág.

A kismama alig huszonnégy órával a császármetszés után a portára is egyedül ment le az ételért, amit a párja vitt neki, ezért kifejezetten örült, amikor szombaton hazaengedték a kis Viviennel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?