LELKIZŐ

Veszélyes betegséggel küzd a várandós magyar énekesnő!

Terhessége alatt derült ki, hogy olyan problémája van, ami komoly odafigyelést igényel.
  • Szerző: Ripost

A terhesség alatt derült ki Csemer Bogiról, hogy cukorbeteg. Az énekesnő azonban nem ijedt meg, sőt, egy hónap alatt azt is felfedezte, hogy a betegség miatt szükséges speciális diéta jótékony hatással van a bőrére és az emésztésére. Az elmúlt egy hónapban pedig csak a baba hízott, ő maga nem.

"Csak teljes kiőrlésű kenyeret ehetek, gyümölcslevet pedig nem, mivel magas a cukortartalma. Azóta jobb a közérzetem, habár, amikor kiderült, meglepődtem, mert nem éreztem, hogy kókadt lennék vagy fáradt. Alapvetően végigpörögtem a várandósságomat" - mondta el a FEM3 Caféban Boggie.

Boggie elmondta, egy héttel ezelőtt, a legutóbbi terheléses vércukorvizsgálaton kiderült, hogy már rendben van a cukra. Ennek ellenére viszont úgy döntött, hogy mindenképpen tartani fogja a diétát.

Nem csak azért, mert érzékeli annak pozitív hatásait, hanem azért is, mert természetes úton szeretné világra hozni a gyermekét, ha pedig a cukorbetegség miatt túl nagy lenne a baba, ez nem volna lehetséges.

A rajongóknak nem kell tehát aggódniuk, kedvencük jól van, a visszatérésre viszont egyelőre várni kell, hiszen Boggie március végéig szülési szabadságon lesz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?