LELKIZŐ

„Végsőkig kitartok” – megszólalt L.L. Junior elgázolt gyermekének édesanyja

A kis Dávidka hétvégi halála után tombolnak az indulatok a szülők között, mindketten Lacika felügyeletéért harcolnak.
  • Szerző: Ripost

Miközben felfoghatatlan fájdalmat él át, halott kisfia édesapjával is hadakoznia kell Hopp Csillának. L.L. Junior továbbra is azzal vádolja, hogy felelős a kis Dávidka balesetéért, ezért nagyobbik fiukat elhozta tőle. Az édesanya csak a Borsnak nyilatkozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A zaklatott és mélyen gyászoló anyuka azért vállalta az interjút, mert elege lett abból, hogy Junior és rajongói felelőtlenséggel vádolják, a kis Dávid halálának okozójaként emlegetik. Ráadásul most attól kell rettegnie, hogy a nagyobbik fiát is elveszíti, mert a zenész el akarja perelni tőle. Csilla a lapon keresztül üzent egykori szerelmének.

„Nincs arra szó, amit ilyenkor egy anya érez, ezt nem lehet megfogalmazni. Főleg, hogy ott voltam, végignéztem a kisfiam halálát. A kezeim között halt meg, senkinek nem kívánom ezt az érzést. Csendben gyászolok… Gyászolnék, ha hagynának. Minden embernek üzenem: köszönöm a részvétüket! De kérem, hagyják meg nekünk a gyászt, és [...] Lacit is erre kérem. Ne papírokat adjon be a bíróságra, és ne a mocskolódással legyen elfoglalva! A gyerekeink érdekét tartsa szem előtt, a tisztességes temetést, és Lacika jövőjét!” – mondta az édesanya.

Az idősebb gyermeket a rendőség vitte el tőle, Lacika addig az apjánál lesz, míg le nem zárul a nyomozás: „Odaadtam a gyerek nyugalma érdekében. Most pedig ott tartunk, hogy papírokat ad be, ideiglenes meg végleges elhelyezésről, az én mentális zavaraimra hivatkozva. Nincsenek mentális zavaraim. Próbálok Lacikáért tovább élni, mindent megtenni érte. A végsőkig kitartok, nem akarom a másik kisfiamat is elveszíteni!”

A zenész kedden videójában többször is elismételte, mit gondol gyermekei édesanyjáról és az ő szerepéről a balesetben. „Nehogy azt higgyétek, hogy milyen szemét a Junior, hogy elveszi a gyereket a gyászoló anyukától! Nem veszi el senki. Csak az anyuka jelenleg tényleg nem beszámítható, ami érthető. És a felelősség terhelni fog mindenkit. Valószínűleg nem a sofőr volt a hibás, aki zöldben ment 35 kilométeres sebességgel, hanem az a négy felnőtt, aki mellette volt” – mondta L.L. Junior.

Később Junior egy Lacikával közös videót is feltöltött a netre, ebben bocsánatot kért az előző kijelentéseiért. Az idősebb Lesi testvért pszichológus kezeli. Ő még nem tudja, hogy meghalt a testvére, azt hiszi, meg fog gyógyulni, és kérdezgeti, mikor tér haza.

Junior hétfőn délután átvitte Csillához a kis Lacikát, hogy együtt tudjanak lenni kicsit, kedden reggel pedig a rendőrségen tanúként és sértettként hallgatták meg. Itt a gázoló férfi egyébként részvétteljes üzenetet hagyott az apa számára.

Közben az édesanya is ügyvédhez fordult, hogy felvegye a harcot idősebb fiáért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?