LELKIZŐ

Végre megszólalt Majka, bevallotta, mit gondol most Curtisről

A 39 éves ózdi fenegyerek őszintén vallott zenésztársával kapcsolatos érzéseiről, és azt is elmondta, mit gondol az elvonóról.
  • Szerző: Ripost

Majka igen sűrű időszakon van túl, de igyekszik egyensúlyban tartani a szakmai- és a magánéletét is. Most a Story magazinnak adott interjút feleségével való viszonyáról, és arról, mit gondol zenésztársáról, Curtisről a szakítás után.

A rapper állandóan pörög, de a feszültséget ma már nem bulizással, hanem sporttal és kártyázással vezeti le, ezért hamarosan két hétre Las Vegasba utazik. A családra is szakít időt, velük Törökországba megy, majd feleségével, Majoros Hajnalkával kettesben is töltenek  pár napot.

Rengeteget jár edzőterembe, hogy jól nézzen ki a színpadon, hiszen előadóként fontosnak tartja, hogy vonzódjanak hozzá a nők. Itt azonban meg is áll, el tudja utasítani a rajongók ajánlatait, hiszen otthon minden rendben van, persze veszekedések időnként előfordulnak. "El kell fogadni, hogy egy párkapcsolat melós dolog. Néha be kell fognom a számat" - vallotta be a sztárapuka, aki férfitársainak tippeket is adott a párválasztáshoz: "Egy biztos, és ezt minden férfinak üzenem: olyan nőt kell választani, akivel jól működik a szex meg a kommunikáció, és akkor nem lesz baj."

A magazinnak Curtisről is nyíltan beszélt: "... elképesztően megviselt az elmúlt időszak, de ahogy a Rango című mesében mondják: egy gyík vagy alkalmazkodik a sivataghoz, vagy megdöglik."

Curtisszel a nyáron váltak szét útjaik, amikor Majka egy fellépés közben bejelentette, hogy vége. Társáról viszont most is azt mondja: "ő a legjobb csávó a világon, egy nagyon jólelkű, érzékeny fickó, aki beleesett egy gödörbe, amiből remélem, ki tud mászni... Mindent megpróbáltam, de hiába, ezért váltunk szét."

Majka zenésztársa azóta elvonóra ment és bocsánatot is kért tőle, de azt mondja, ő ezzel már nem megy semmire.

Az országnak talán mindez újdonság, de ez egy évek óta tartó történet

- fogalmazott a rapper, majd hozzátette, hogy ő már azt is tudja, Curtis hol bukhat el, és min kell változtatnia mindenképpen. "Hogy fog-e, az az ő dolga. Ha igen, újra fogok tudni bízni benne" - mondta az egykori barát.

És ezeket olvastad már?