LELKIZŐ

Vége a szerelemnek: Szakított a magyar énekes

A fiatal énekes másfél éven át élt boldog párkapcsolatban, de nemrég észrevette, hogy miközben a karrierjére koncentrált, kihûltek az érzelmek.
  • Szerző: Buster

A Dirty Slippers frontembere Lobó Szalóky Lázár rengeteget dolgozott az utóbbi időben, hiszen beindította szólókarrierjét is. Ezért nem jutott elég ideje kedvesére....

"Másfél év után szakítottunk a barátnőmmel. Nem szeretek a sajtóban a magánéletemről beszélni, azonban amióta lekerültek a közös képek a közösségi oldalaimról, s a koncerteken sem látnak mellettem senkit a rajongók, sokan írnak rám. Azért teszek kivételt mert szeretem az egyenes beszédet és az őszinteséget. Jó pár évvel ezelőtt egy szakításomról írt a média és az akkori sajtósomra hallgatva nem mondhattam el a teljes igazságot, így pedig én kerültem nehéz helyzetbe. Mindketten erős egyéniségek vagyunk, éppen ezért az álmaink megvalósítása nagyon fontos része az életünknek, így Õ az egyetemi tanulmányainak, én pedig a zenének, s a fantasztikus induló szóló karrieremnek élek. Nem vettük észre, mikor hidegültünk el egymástól. Csodálatos időket éltünk meg együtt, így boldogan fogok visszagondolni az együtt töltött időre. Csak sikereket kívánok neki!"

- mondta  a fiatal énekes.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?