LELKIZŐ

Váratlan szakítás: fiatalabb nő miatt válik a 61 éves világsztár

Az Iron Maiden frontembere elhagyta feleségét, mert beleszeretett az egyik rajongójába.
  • Szerző: Ripost

Harminc év után válik a feleségétől a legendás Iron Maiden brit zenekar frontembere, a 61 éves Bruce Dickinson, aki összejött egy nála 15 évvel fiatalabb rajongójával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A válás tétje igen nagy, hiszen nagyjából 90 millió fontos (34 milliárd forintos) vagyonon kell osztozkodniuk a feleknek. Bár hivatalosan még el sem kezdődött a válási procedúra, de a zenész már összeköltözött Párizsban a rajongójával, a 46 éves Leana Dolcival. Dickinsonnak három gyermeke született a nejétől, Paddy Bowdentől, akit egyszerűen lecserélt a fitneszedzőre.

„Leana mindig hatalmas Iron Maiden-rajongó volt, több mint tíz éve követi a zenekart, állandóan ott van a koncertjeiken. Ő és Bruce nagyon közel kerültek egymáshoz az elmúlt egy évben, és találkozott is már a gyerekeivel. Paddy most Dél-Amerikában van, szeretne távol lenni ettől az egésztől” – mondta egy bennfentes a Daily Mailnek, amiből arra lehet következtetni, hogy maga Dolci volt a válás kiváltó oka.

2015-ben Dickinson énekesi karrierjét tönkretette, amikor harmadik stádiumú torokrákot diagnosztizáltak nála, és észrevettek két daganatot is a nyelvén. A rákot teljesen váratlanul, egy rutinvizsgálat során vették észre karácsony előtt. Betegsége alatt felesége, Paddy ápolta őt londoni otthonukban. Dickinsont – aki végül a kemény küzdelem után sikeresen felépült a rákból – gyermekei, a 29 éves Austin, a 28 éves Kia és a 27 éves Griffin is teljes szívből támogatták betegsége alatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?