LELKIZŐ

Váratlan hívást kapott VV Fanni anyja: összeesett attól, amit hallott

VV Fanni édesanyja nagyon nehéz időszakon megy keresztül. Nyolc hónap alatt számtalan pletyka kapott szárnyra arról, mi történhetett Fanni holttestével.
  • Szerző: ripost

Mélypontra került VV Fanni édesanyjának élete. A fiatal lánynak nyolc hónapja veszett nyoma, a rendőrség szerint gyilkosság áldozata lett.

Eltűnése óta számos pletyka látott napvilágot arról, mi történhetett az egykori valóságshow-hős holttestévelValaki tudni vélte, hogy vaddisznókkal etették meg, valaki pedig bizton állította, hogy feldarabolták, vagy épp bebetonozták egy a lány lakásához közeli építkezésen. Ráadásul több alkalommal fel is hívták Fanni édesanyját, akit borzasztóan megviseli, hogy idegen emberek mindenféle elméletekkel telefonálgatnak neki.

Mikor meghallottam ezeket, összeestem, úgy sírtam. Hogy lehetnek ilyenek az emberek, hogy ilyeneket állítanak? Még csak épp azt nem írták meg, hogy felakasztották.

"Ezzel szórakoznak, pedig tudják, hogy a szülei is olvassák a híreket. Ez persze nem zavar senkit. Nem egy esetben engem is felhívtak látók. Este kilenckor csörgött az egyik illető. Meghallgattam, majd letettem a telefont. Azonnal hívtam a nyomozót, aki azt mondta: higgyem el, nem mondanak igazat” – mondta a Sorry magazinnak Katalin, aki azt gondolta: hamarabb pont kerül majd az ügy végére.

„Azt hittem, hogy gyorsabban, hamarabb eredményre jutnak, és elárulja ez az ember, hogy mit tett, de nagyon köti az ebet a karóhoz. Nem akar mondani semmi olyasmit, amiből kiderülhetne valami” – tette hozzá az asszony.

És ezeket olvastad már?