LELKIZŐ

Váratlan döntést hozott Weisz Fanni: erre még az anyja sem számított

Barátnője vádaskodása miatt pert fontolgat Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter, ám a modell édesanyjával békét szeretnének kötni.
  • Szerző: Ripost

A modell bízik abban, hogy végre megszűnnek az őt támadó nyilatkozatok, igaz, nincs sok reménye, miután többször próbálta eredménytelenül rendezni a konfliktusát az édesanyjával.

Ennek ellenére nyitott Bochkor Gábor ötletére, a műsorvezető azzal az ötlettel állt elő, hogy ideje keresni valakit, aki leülteti egymással őket, hogy megbeszéljék a médiabotránnyá fajuló családi balhét.

Nagyon várom valaki jelentkezését, aki tud ebben segíteni – mondta Ágnes, Fanni édesanyja, aki saját bevallása szerint azért fordul ennyit a nyilvánossághoz, hogy felnyissa Fanni szemét.

Weisz Fanni az utóbbi hetekben többször is arról nyilatkozott, hogy szeretne végre nyugodtan élni a szerelmével, Hajmásy Péterrel. Eddig úgy tűnt, erre nem lesz lehetőségük, ám a modell a Blikknek most elárulta, hogy nyitott a megbeszélésre.

– Az egymás elfogadásán alapuló, békés megoldások hívei vagyunk és voltunk az eddigi, eredménytelen beszélgetések alkalmával is. Sajnos, az alaptalan vádaskodás soha nem vezetett sehova, reméljük, egy esetleges következő alkalommal ez elmarad – utalt Fanni arra, hogy alapvetően az zavarja, hogy az anyja nem képes elfogadni a tényt, hogy ő Pétert választotta. Ágnesnek ugyanis a lánya szerelmével van a legnagyobb baja, folyamatosan azzal vádolja a kosárlabdázót, hogy kihasználja Fannit, átmosta az agyát. A múlt héten a TV2 Mokka műsorában egy állítólagos régi barátnő még tovább ment, ő bántalmazással vádolta meg Hajmásyt. Fanniék ezt már soknak tartják, és ügyvédhez fordultak.

– A Szabadi Diána által terjesztett rágalmazásról egyeztetünk az ügyvédünkkel, és nem zárjuk ki a peres eljárás lehetőségét – írta a Blikknek a lány.

És ezeket olvastad már?