LELKIZŐ

Vallomást tett kiesése után az Exatlon sztárja

Ujvári Iza fájdalmai ellenére is folytatta volna a versenyt, de tudomásul vette az orvos döntését. Ő a hatodik, aki idő előtt kényszerül feladni az Exatlont sérülés vagy betegség miatt.
  • Szerző: Ripost

Szomorúan, de elfogadta az orvosok döntését Ujvári Iza, így ő lett a hatodik, aki sérülés vagy betegség miatt idő előtt feladta a versenyt.

Ujvári Iza nem tudta visszatartani a könnyeit

Ujvári Iza nem tudta visszatartani a könnyeit
Fotó: TV2

„Ha azt a döntést hozzák az orvosok, hogy engednek futni, én odaálltam volna a rajthoz annak ellenére, hogy tudtam, nem százszázalékos a térdem, de a szívem-lelkem kitettem volna a pályára. Ugyanakkor elfogadom a döntést” – mondta a kiesett játékos a Borsnak. Iza azt mondja, az ő szeme előtt mindig a következő cél lebegett, de az utóbbi időben már felülkerekedett benne a versenyzői szellem, és eszébe jutott, hogy ha már odáig eljutott, meg is szeretné nyerni a versenyt. Ez sajnos nem sikerült neki de nagy tapasztalásokkal fog hazatérni.

„Rengeteget tanultam magamról, türelmesebb lettem és úgy gondolom, életre szóló barátságok is köttettek. Ez a három hónap annyit adott, mintha 10 évet éltem volna le, annyi tapasztalást. Nem volt nálunk telefon, tényleg megismertük egymást, megéltük a pillanatokat. Fantasztikus embereket ismertem meg, az egész stáb sokat adott, nem csak a csapattársaim. Boldog emberként jövök majd haza és sokkal jobban értékelem majd mindazt, amim van” – mondta a kiesett játékos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?