LELKIZŐ

Vajna Tímea vallomása: Sok minden miatt csalódott lenne Andy

Egy évvel a férje halála után sem enyhült a gyásza, ennek ellenére minden erejével próbál helyt állni az életben.
  • Szerző: ripost

Január 20-án lesz egy éve már, hogy Andy Vajna elhunyt, felesége, Vajna Tímea azonban még mindig gyászol.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az özvegy élete a férje elvesztése óta teljesen megváltozott: Andy halála után rá kellett jönnie, hogy nem mindenki barát, akit korábban annak hittek.

Fotó: Ripost

„Amit még nagyon bánok, hogy nem nyitottam fel a szemét és nem figyelmeztettem időben, hogy kiben ne bízzon meg. Most már láthatja, hogy hogyan viselkednek azok az emberek, akiket a barátjának tartott, közel engedett magához és megbízott bennük. (...) Többször álmodtam vele, hogy sír és kétségbe van esve, mert nem ezt akarta. Én viszont erős nő vagyok, megvédem magam, és nem hagyom, hogy felfaljanak! Szerintem büszke lenne rám, hogy ezeket a céges ügyeket kitartóan viszem tovább azokkal a szakemberekkel, akikkel ő is együtt dolgozott és akiket megbízott. De be kell vallanom, sajnos sok minden miatt csalódott is lenne Andy” – mondta el a Blikknek Tímea, aki az évfordulóra egy hatalmas, szív alakú koszorút rendelt.

Az özvegy január végén költözik ki huzamosabb időre Amerikába, ahol házat szeretne venni, amiben az egész családja kényelmesen elfér.

Kint az ingatlanbizniszben szeretne dolgozni, emellett fánkozót is nyitna, valamint egy macskamenhely megalapítását is tervezi a tengerentúlon.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?