LELKIZŐ

Nem nyugodhat imádott párja mellett Urbán Erika

Titokban temették el a nagyra becsült magyar színésznőt. Az is kiderült, hol helyezték végső nyugalomra.
  • Szerző: Ripost

Nem értették a csendes, budai ház lakói, miért nyüszít szívszaggatóan Urbán Erika szeretett kiskutyája, Lujzajenő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Néhány napja hiába csengettek és kopogtak a színésznő ajtaján a szomszédok, már tudták, hogy nagy baj lehet. Végül tűzoltók törték be az ajtót. Az utolsó pillanatig életvidám művésznőt, Urbán Erikát holtan találták az ágyában, álmában ment imádott párja, a nagy nevettető Kabos László után.

Fotó: Zih Zsolt / MTI

Rajongói és barátai hiába várták, hogy utolsó útjára kísérhessék a magyar színésznőt, titokban temették el Urbán Erikát. Végakaratának ismeretében nem is meglepő a döntés, ugyanis a színésznő megszabta ki lehet ott a búcsúztatóján – tudta meg a Blikk.

„Így akarta, így kellett lennie. Azt akarta, hogy Rátonyi Hajni színésznőn, szívbéli barátnőjén, a házában lakó páron, a takarítónőjén és a kutyakozmetikusán, valamint rajtam kívül más ne legyen ott a sírnál a Kozma utcai Izraelita temetőben” – jelentette ki a lapnak Rigó Márta képzőművész.

„Származása miatt Erika nem kerülhetett szeretett párja mellé az izraelita temetőben, de a temető hozzátartozói parcellájában, tőle nem messze nyugszik már” – árulta el a barátnő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?