LELKIZŐ

Újratervezés: Nyolc gyermeket nevel egyedül Fruzsina

Szívszorító családi történettel folytatódik hétfő este a TV2 műsora.
  • Szerző: ripost

Az Újratervezés adásából a nézők megismerhetik a Gelsén élő Fruzsinát, aki két gyermeke mellett hat testvérét is egyedül neveli. Olyan házban élnek, ahol a fürdőszoba és a konyha az ajtón kívül található.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fruzsina és a gyerekek.
Fotó: TV2

„Zoé és Norbi az én gyermekeim, a többiek pedig a testvéreim. 2015-ben anya megismerkedett valakivel, bement hozzá Nagykanizsára, majd jelezték a családsegítőnek, hogy nincs otthon a gyerekekkel. Ez eljutott a gyámügyig, akkor volt egy megbeszélés, aminek a vége az lett, hogy hozzám kerültek a gyerekek” – mondta el Fruzsina.

Fotó: TV2

Eleinte úgy volt, hogy csak kis ideig kell a testvéreire vigyáznia, ám ebből évek lettek. Bár nehéz körülmények között élnek, Fruzsina szeretettel gondoskodik a testvéreiről és a gyermekeiről.

A fürdőszoba kint található a telken.
Fotó: TV2

„Nagyon nehéz gyermekkorom volt. Mindent megteszek, hogy a testvéreimnek és a gyermekeimnek ezt ne kelljen átélniük. A fürdőszoba kint van, ezért minden télen rettegek, hogy valamelyikük tüdőgyulladást kap. Jó lenne, ha a házon belül lehetne a konyha és a fürdő. Egy plusz szoba is jól jönne, mert az öcsém, Dávid a nappaliban alszik. Emellett szekrényekre is szükségünk lenne” – fogalmazott az édesanya.

Hogy miként tud Fruzsináéknak az Újratervezés csapata segíteni, kiderül hétfő este 22.15-től a TV2 műsorán!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?