LELKIZŐ

Újratervezés: Editék sírva vették át az új otthonukat

A nevelőanyuka és három gyermeke élete teljesen megváltozott: Editnek nem kell többé a konyhában aludnia.
  • Szerző: e.j.

Nem kell többé a konyhában aludnia annak az asszonynak, aki három gyermeket nevel a sajátjaként. Edit és családjának történetével a héten ismerkedhettünk meg a TV2 Újratervezés című műsorban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Az asszony elmesélte, nem lehetett saját gyermeke, de minden vágya volt, hogy anya lehessen, ezért nevelőszülőként három kamaszt nevel kiskoruk óta. A tizenhat éves Brendon, a tizenöt éves Noncsi, és a tizennyolc éves Anna édesanyjukként szeretik Editet.

A TV2 műsorának köszönhetően a család olyan élményprogramokon vehetett részt, amiről korábban csak álmodtak: Noncsi részt vehetett egy profi modellfotózáson, Brendon találkozhatott kedvenc motorversenyzőjével, Ördög Nóra pedig étterembe és szabadulószobába vitte a családot, de a legnagyobb ajándék mégis az, hogy az otthonuk teljesen megújult.

Sok év után így az asszony már saját szobájában hajthatja álomra a fejét: a házuk átalakítása után két plusz szobával bővült az élletterük.

Edit nem tudta visszatartani a könnyeit.

„Lett egy toldás a házamban, ami hatalmas ahhoz képest, amit gondoltam. Nekem is sikerült egy saját szoba, ami nem egy lukacska, hanem egy tágas, normális hálóhelyiség!” – mondta el boldogan Edit.

Fia, Brendon hálás az Újratervezés stábjának, amiért az anyukája végre a saját szobájában töltheti az éjszakákat.

„Ő lemondott a mi érdekünkben a saját szoba lehetőségéről. Az, hogy most végre van egy, olyan élmény és megváltás neki, amit az nem is érthet, aki nem úgy éli a napjait, ahogyan ő” – fogalmazott a tinédzser.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?