LELKIZŐ

Újra kórházba került a magyarok kedvenc sztárja

Kórházban kötött ki Benke Laci bácsi! A mesterszakács immár több hete szorul ápolásra, mert megmûtötték...
  • Szerző: Ripost

Legutóbb egy prosztataműtét miatt kellett befeküdnie, de már korábban is több alkalommal voltak komolyabb gondjai.

Köszönöm kérdésüket, megvagyok, azt mondani talán túlzás lenne, hogy jól, de megvagyok. Nemrégiben megműtöttek, most pedig újra kórházban vagyok. Vizsgálgattak, majd a doktor néni arra jutott, hogy a gyógyszereimet újra be kell állítani, így most is a kórházból beszélek, és várom, hogy ez megtörténjen" – mondta a Blikknek a sztárséf, akinek tavaly fertőző vesegyulladása lett. Ebben az időszakban kapott a főzőműsora számos kritikát, ezért többen úgy gondolták, a támadások állhatnak a betegség hátterében.

– Ahogy azt már korábban is mondtam, sajnos, ennyi idősen benne van a pakliban, hogy mindig találnak valamit. Most épp azért dolgoznak körülöttem, hogy rendben legyek egy időre. Bizakodom és várom, hogy mielőbb hazamehessek – mondta Laci bácsi, aki arra is kitért, hogy többek között veseproblémái miatt kell nagyon odafigyelnie a gyógyszereire.

– Ugyan nem szeretek kórházban lenni, nyilván megviseli az embert az ilyesmi, de most erre van szükség, el kell fogadnom. Viszont most olyan erőre kapok, hogy akár 100 ezer tojásból is megsüthetek majd egy finom rántottát – tette hozzá a sztárszakács, aki már alig várja, hogy újra főzhessen.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?