LELKIZŐ

Újra élte súlyos balesetét Németh Kristóf menyasszonya

Zita azt hitte, már túl van sok évvel ezelőtti balesetének rémisztő emlékein, de a keddi feladat mindent a felszínre hozott benne.
  • Szerző: Buster

Németh Kristóf menyasszonya azon szerencsések közé tartozik, akik túlélték a túlélhetetlent. Sok évvel ezelőtt motorozás közben történt a baj. Utasként ült a motoron, amikor frontálisan ütköztek és az akkor még kamaszlány Zita több csontját is törte.

Ez az emlék tért vissza, miközben egy lángoló autóba szíjazva belecsapódott a medencébe A legbátrabb páros forgatásán.

"Amikor bekötöttek az ülésbe, már megszállt valami rossz érzés, de elhessegettem. Az sem zavart különösebben, hogy lángolt az autó. Amikor azonban a vízbe csapódtunk, hirtelen újra átéltem azt a balesetet, aminek tizennégy éves koromban voltam áldozata.

Motorral karamboloztunk frontálisan, és nagyon súlyos sérüléseket szenvedtem.

Több csontom is eltört és hosszas kórházi kezelésen estem át, mire felépültem. A lelki sebek viszont a fizikai sérüléseknél is durvábbak és lassabban gyógyultak. Sőt a jelek szerint máig nem vagyok túl a traumán”

- mondta Zita, aki a %% napilap keddi számában hosszabban is mesélt a fájdalmas emlékről és a forgatáson átélt pánikrohamáról. A TV2 képernyőjén ma este az is kiderül,  Szikriszt Zitának sikerült -e teljesíteni a nem veszélytelen feladatot...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?