LELKIZŐ

Újabb sztáráldozatot szedett a 27-esek átka!

Sajnos a sztárvilág legrejtélyesebb tragédiasorozata nem ért véget. Ismét elhunyt váratlanul egy neves mûvész, mindössze 27 éves korában.
  • Szerző: The_M

Szó szerint sokkolta Hollywoodot Anton Yelchin váratlan tragédiája. A saját autója által agyonnyomott színész halála pedig sokaknak eszébe juttatta a 27-esek klubját. A klubot, ahová senki nem szeretne tartozni, de mégis rengeteg tehetséges ember csatlakozott már hozzá.

Az első ismert művész, akit 27 évesen szólított magához a Teremtő, Brian Jones, a Rolling Stones első gitárosa, aki rejtélyes körülmények között fulladt bele a saját medencéjébe. Bő egy esztendővel később a Canned Heat frontembere, Blind Owl hunyt el, majd jött Jimi Hendrix és Janis Joplin.

A szörnyű 1970-es évet követően a Doors ikonikus énekese, Jim Morrison volt a következő áldozat. Aztán néhány év kihagyással folytatódott a tragikus széria, amikor meghalt a Stooges basszgitárosa, Dave Alexander. Aztán egészen 1980-ig senkire nem sújtott le az átok. Akkor a legendás reggae együttes, az Inner Circle tagját, Jacob Millert ragadta el a balsors.

A következő tragédia egy egész generációt taszított letargiába. Kurt Cobain 1994-es állítólagos öngyilkossága letaglózta a fél világot. Akárcsak a klub következő tagjának elvesztése.

Amy Winehouse 2011-ben hagyott itt minket.

Most pedig jött Anton. Aki ugyan még nem volt karrierje csúcsán, de óriási tehetségnek tartották, és tagja volt annak a fiatal hollywoodi elitnek, ami az elkövetkezendő években diktálni fog majd az Álomgyárban.

A 27-esek klubjának van két olyan tagja is, akik kilógnak a sorból. A Manic Street Preachers tagja, Richey James Edwards 1995-ben máig ismeretlen körülmények között eltűnt, és azóta halottnak nyilvánították. De könnyen elképzelhető, hogy új néven, új életet kezdett.
A másik tag pedig Heath Ledger. A színész ugyan már 28 éves volt, amikor meghalt, de mégsem ilyen egyszerű az ő tragédiája. Ledger apja néhány éve elmondta, hogy a fia szó szerint beleőrült a Joker megformálásába. A naplója alapján kijelenthető, hogy szellemi szinten Heath már A Sötét Lovag forgatása közben, 27 évesen eltávozott. Majd végül a Joker fizikailag is elpusztította néhány hónappal később.

És ezeket olvastad már?