LELKIZŐ

Újabb csapás, a vizet is kikapcsolhatják a nagybeteg Szilágyi Istvánnál!

Az idős színész és felesége rettenetes körülmények között élnek, csak a jó szándékú emberek segítségében bíznak.
  • Szerző: Ripost

Omladozó házban fagyoskodta át a telet Szilágyi István, az ország Lópici Gáspárja. Az idős színművész borzalmas körülmények között él Budapesten feleségével, Humenyánszky Jolán szobrászművésszel. Bár az utóbbi hetekben néhány segítő szándékú embernek köszönhetően lett tűzifájuk és két kakasuk, a helyzetük még mindig súlyos: nem tudják fizetni a számlákat, ezért ki akarják kapcsolni az otthonukban a vizet.

"Nem szeretek panaszkodni, bár inkább dicsekedhetnék, de nézzen körül, a teljes kétségbeesés szélén állok" - vallotta be Szilágyi restelkedve a Lokálnak.  

A színésznek korábban volt egy trombózisa is, emiatt nagyon nehezen tud csak járni, ráadásul a látása is hirtelen megromlott. Most abban reménykedik, hogy talán valahogyan minden megoldódik, és nem kapcsolják ki a vizet az otthonában.

Remélem, vizünk marad, mert jöttek már felszólító levelek, de sajnos nem tudunk mit tenni, elmaradásban vagyunk azzal is.

Felesége, Jolán, azt is bevallotta, a telet nem csak átfagyoskodták, de bizony volt, amikor komolyan éheztek is.

"Szerencsére ételt már kaptunk, segítettek bevásárolni.

Télen volt, hogy üres gyomorral feküdtünk le.

A múlt héten pedig kaptunk két kakast, de inkább őket is etetjük, nincs szívünk levágni" – mondta a művésznő.

Az idős Szilágyi arcán jelenleg egy seb és egy lila folt éktelenkedik, ő viszont állítja, ez már nem a fia műve.

"Most csak megbotlottam és elestem, vigyázni kell már magamra, nem vagyok fiatal" - magyarázta kezét tördelve a színész.

Szilágyi István néhány hónappal ezelőtt szenvedett súlyos sérülést, amikor a fia ostorral a szemébe csapott. A férfi a szüleire bízott egy videókamerát, amit ők elvesztettek: ő erre ostorral csapkodni kezdett, a szerszám pedig eltalálta az idős színész szemét.

És ezeket olvastad már?