LELKIZŐ

Újabb botrány a királyi családban: 26 év után válik a királynő unokaöccse

Újabb rossz hírt kapott a királynő, aki úgy tudni, hogy összetört.
  • Szerző: Ripost

A brit királyi család és a sajtósaik nem életük legjobb hónapjait élik, az már biztos. A válások sora folytatódik, hiszen Margit hercegnő fia, David Armstrong-Jones bejelentette, hogy 26 év együttlét után tönkrement a házassága – írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Margit hercegnő és Antony Armstrong-Jones fia 1993 őszén vette el Charles Stanhope harringtoni gróf lányát, Serenát. A házasságuk tökéletes volt, sokan irigykedtek a kapcsolatukra. 1999-ben született meg az első gyermekük, Charles, majd 2002-ben Margarita.

„Snowdon grófja és grófnéja megállapodtak, hogy a házasságuk a végéhez ért, ezért elválnak. Arra kérik a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket és a családjukat” – mondta a pár sajtósa.

A Daily Mail napilap úgy tudja, hogy a királynő fülébe hétfő este jutott el a hír, hogy unokaöccse és felesége elválik, ettől az információtól szinte teljesen összetört.

Egy, a házaspárhoz közel álló forrás szerint főként a távkapcsolat miatt ment tönkre a házasság. A férj sokat utazik, ami nem tett jót, szép lassan eltávolodtak egymástól. Állítólag mindkét felet megviseli a válás, de tudják, hogy hosszútávon így jobb lesz nekik.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?