LELKIZŐ

Tragikus hír érkezett: Elhunyt a 47 éves hollywoodi színész

A sztár holttestére Kaliforniában, a Van Nuys-i otthonában találtak rá.
  • Szerző: BDF

47 éves korában elhunyt Matthew Faber. Egyes információk szerint a családja kérte meg a főbérlőt, hogy nyissa ki lakást, amiben a színész élt, miután napok óta nem hallottak róla – tudta meg a TMZ Faber testvérétől, Marktól. A jelenlegi információk szerint a színész természetes halált halt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

„Csodálatos és hihetetlenül tehetséges ember volt. Nagyon okos és korához képest is bölcs. Jobban tudott figyelni, mint a többség. Hihetetlenül tudott összpontosítani dolgokra és elképesztő volt a koncentrációs képessége” – mondta a portálnak az elhunyt színész testvére.

Matthew Faber számos filmben játszott a 90-es években. Legismertebb szerepei közé tartozik Mark Weiner karaktere az 1995-ös Isten hozott a babaházban című alkotásban, illetve annak folytatásában a 2004-es Palindrómák című moziban. Játszott az 1990-es Esküdt ellenségek című sorozat egy epizódjában, az 1994-es Született gyilkosok, az 1999-es A pokol lovasai, a 2006-os Átkozott szerencse, illetve feltűnt a 2013-as The Devil You Know című filmben is.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?