LELKIZŐ

Tóth Vera teljesen kiakadt: borzalom, mit műveltek vele a férfiak

Az énekesnőnek elege lett a gúnyos, lenéző pillantásokból, amellyel a férfiak keserítik meg a mindennapjait.
  • Szerző: Ripost

Kisebbségi komplexussal küzd az utakon Tóth Vera. Az énekesnő szerint a férfiak hibája, hogy nem tud az autójával tökéletesen parkolni, pedig egyébként igen gyakorlott és jó sofőrnek tartja magát.

Fotó: TV2

A közösségi oldalán állt ki a női emancipációért a 34 éves énekesnő, akinek elege lett a gúnyos, lenéző pillantásokból, amikkel nap mint nap szembesülnie kell. Vera úgy véli, a férfiak máig megvetik a női sofőröket, s gyakran kétségbe vonják a gyengébbik nem vezetői képességét, ami hatalmas feszültséget szül benne.

„Mindig felbosszant, ha az ellenkező nemű embertársaim fenntartással néznek rám, ha elkezdek egy manővert az autómmal, például parkolok” – tudta meg a Bors Tóth Verától, aki már-már rettegve ül a volán mögé, mert szerinte borítékolható, hogy tiszteletlenül bánnak vele az utakon.

„Ilyenkor sokszor inamba száll a bátorságom, és a gúnyos tekintetektől mindig elbénázom a máskor gyerekjátéknak tűnő gyakorlatot. Vajon miért ne lehetnék én attól még jó sofőr, ha nő vagyok? Szerintem a nőknek is ugyanúgy jár a tisztelet az utakon vezetés közben” – fakadt ki az énekesnő, majd a nőtársaihoz fordult, és megkérdezte, ők tapasztaltak-e hasonlóakat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?