LELKIZŐ

Durván megszégyenítették Tóth Verát, kiborult az énekesnő!

Az énekesnő éveken át küzdött azért, hogy leadja a felesleges kilókat és elérje az álomsúlyát, ám akadnak olyanok, akik csak kritizálni tudják őt.
  • Szerző: ripost

Bántó hozzászólásokat kapott a külseje miatt Tóth Vera. Az énekesnő az elmúlt években csodálatos átalakuláson ment keresztül. Ötven kilót fogyott öt év alatt, végre megszerette magát és ezáltal a szerelem is rátalált Pauli Zoltán gasztroszakember személyében.

Vera látványosan kivirult, keményen edz és végre jól érzi magát a bőrében, ám akadnak olyanok, akik így sem szállnak le róla.

Tóth Vera őszinte bejegyzésben vallott az érzéseiről

Tóth Vera őszinte bejegyzésben vallott az érzéseiről
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A napokban olyan kemény támadások érték, amit már képtelen volt szó nélkül hagyni; hosszú posztban írta le az érzéseit.

„Évekig azon fáradoztam, azért dolgoztam terápiás körülmények között, vagy éppen magányosan, magamba merülve, hogy ne bántsam magam a testem miatt, hogy legyek magammal gyengéd és a különböző hamis érzeteket, kényszerképzeteket elhagyhassam végre. Nehezebb volt, mint gondoltam, mert a bántásokat nem akkor kaptam, amikor 50 kilóval többet mutatott a mérleg, hanem azóta, mióta ennyivel kevesebb vagyok. Én lettem bizonyos emberek mumusa, a szemét, aki amióta lefogyott, nem lehet már ön-ideologizálás és önnyugtatás tárgya” – fogalmazott a Facebookon megosztott bejegyzésében Tóth Vera.

Az énekesnő a továbbiakban leírta, milyen fájó kommenteket kapott a külsejéről.

„Tegnap óta százával kaptam a megjegyzéseket, hogy megint milyen kövér vagyok, hogy hol a fogyás? Még ha híztam is volna, akkor is büszke lennék magamra az elért eredményeimért, de nem hazudok, baromira megérintettek a bántó szavak. Ezt csak azért írom le, mert hiába a hosszú önismereti út, a sebek begyógyulása, szenzitívek vagyunk, félelmeink vannak, sok a kudarcélmény a testünkkel kapcsolatban, hiába fogytunk le olyan sokan. Egy ilyen megjegyzés visszaránthat egy olyan állapotba, amibe már nem szeretnénk kerülni... Ennyire egyszerű egy embert megsebezni, ezért mondom, ha nem gondolsz bele ebbe, akkor légyszíves egy kicsit próbáld meg, mert sérüléseket okozol másnak, de tudom, hogy nem mindig ez a cél.”

Tagadhatatlan, hogy a Verát ért kritikák csupán rosszindulatú támadások, hiszen az általa közzétett fotója is jól mutatja, hogy az énekesnő gyönyörű és kiegyensúlyozott ember, aki jól érzi magát a bőrében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?