LELKIZŐ

Bántalmazó kapcsolatáról vallott Tóth Vera: Egy életre megtanultam a leckét

Az énekesnő csak későn jött rá, hogy verbális erőszak áldozata lett, de most már nem menne bele egy hasonló kapcsolatba.
  • Szerző: ripost

Évekkel ezelőtt bántalmazó kapcsolatban élt Tóth Vera. Az énekesnő sokáig észre sem vette, hogy a párja bántalmazza őt, mindezt ugyanis nem fizikailag, hanem verbálisan tette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Arra, hogy egykor én is kapcsolati erőszak áldozata lettem, csak későn jöttem rá. Ha a szeretteink körében fordul elő erőszak, kívülállóként tisztább fejjel gondolkodunk, hiszen érzelmileg nem vagyunk annyira bevonva. Az már megint más eset, ha a baj velünk történik. Én magam sem tudtam, hogy bántalmazó kapcsolatban vagyok, hiszen egy ujjal sem értek hozzám. De nem kell tettlegességig jutni ahhoz, hogy méltatlan helyzetben találjuk magunkat. Azonban ez régi ügy, hál' Isten, sokat okultam azóta, hogy egy kapcsolatban mit lehet és mit nem. Egy életre megtanultam a leckét, hogy egyetlen férfi sem birtokolhat; erről a felismerésről pedig beszélni kell, mert jelenleg hazánkban a bántalmazottak száma meghaladja a kétszázezret” – mondta el a Hot! magazinnak Vera, aki jelenlegi kedvese, Zoli mellett már megtalálta a nyugalmat, amit éveken át keresett.

És ezeket olvastad már?