LELKIZŐ

Felállni se volt ereje, nagyon beteg volt Tóth Gabi kislánya

Tóth Gabi borzalmas napokat tudhat maga mögött. Gyönyörű kislánya, Hannaróza beteg lett, és nagyon nem volt jól.
  • Szerző: ripost

Az elmúlt négy napban összesen hat órát aludt Tóth Gabi, akinek aggódással teltek a mindennapjai, a kislánya, Hannaróza ugyanis beteg lett. A picinek nagyon magas láza volt, és egyáltalán nem volt étvágya se.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nehéz napokon van túl Tóth Gabi

Nehéz napokon van túl Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

„Hanni még mindig nyűgös, és nagyon anyás, de már legalább le tudom tenni, mert az elmúlt napokban így vagy úgy, de csak rajtam létezett” – írta a csalad.hu-s blogjában az énekesnő. „Mikor Covidos volt a család, akkor is magamra kötve cipeltem egész nap. Na, ez most is így történt, csak annyival volt rosszabb a helyzet, hogy most aludni sem aludt külön, kizárólag rajtam, azt is max. fél órákat, mert ez a bizonyos három napos láz nagyon megviselte. Engem is. Ez volt a második betegsége életében” – folytatta Gabi, aki bevallotta, hogy eléggé bepánikolt.

„Nagyon magas volt a láza, két napig egyáltalán nem evett és nagyon gyenge volt. Borzasztó volt látni, ahogy annyi ereje sincs, hogy felálljon. Az volt a szerencsénk, hogy a láz miatt azért viszonylag sokat ivott, így legalább a kiszáradástól nem kellett tartanunk” – írta az énekesnő, aki hozzátette, hogy a nehezén talán már túl vannak, a pici ugyanis már jobban van.

Megható fotót töltött fel az elmúlt napokról Gabi, amit ide kattintva nézhetsz meg!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?