LELKIZŐ

Tóth Gabi: Voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, szégyenkeznem kell a hitem miatt

Az énekesnő az elmúlt hetekben rengeteg támadással küzdött meg, de most elmondta, hogy már tinédzserként sem volt egyszerű a helyzete.
címkék:
  • Szerző: e.j.

Tóth Gabi a 7-nek adott őszinte interjújában vallott az elmúlt hetek rágalomhadjáratáról, támadásairól, és az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson betöltött szerepéről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő lapunknak bepillantást engedett a gyerekkorába és a kamaszéveibe is, ami által kiderült, hogy vallásos, tapolcai családban nőtt fel, de amikor 16 évesen Budapestre került, teljesen megváltozott az élete.

tóth gabi

Tóth Gabi az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson lépett fel

„Amikor tizenhat évesen beválogattak a Megasztárba, felkerültem Budapestre. Én előtte egy kisvárosban éltem, szerény körülmények között, ahol csaknem mindenki ismert mindenkit. Ehhez képest Budapest egy egészen más világ. Erre rövid idő alatt rá kellett jönnöm” – mondta el a 7-nek Gabi, aki eleinte furcsán érezte magát a fővárosban.

Egyszerű, vidéki lányként, akinek az élete a néptánc és az éneklés, sokszor kívülállónak tűnt.

„Voltak pillanatok, amikor úgy éreztem, szégyenkeznem kell a hitem miatt vagy azért, mert nem feltétlenül a mainstream zenei irányzatok vonzottak, hanem sokkal inkább a magyar népzene, a hagyományok. Persze, tudom, ma már modernebb, fogyaszthatóbb formában kell tolmácsolni a közönségnek, hogy fogékonyak legyenek rá. Akadt néhány olyan dal a tehetségkutató és az ezt követő évek során, amiket egyszerűen rám erőltettek. Nem éreztem magaménak ezeket, de akkor, tapasztalatlan lányként, még fogalmam sem volt, hogyan térhetnék vissza a folklór világához.”

Hogy mit mondott még Gabi a tinédzser-éveiről és az elmúlt időszakról, elolvashatod a 7 hetilap szeptember 21-én megjelent számában! Keresd az újságárusoknál!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?