LELKIZŐ

„Amikor elment, nagyon bőgtem” – Kiderült, mitől fogyott csontsoványra Tóth Gabi

A rajongóknak még egy áprilisban feltöltött fotón tűnt fel, hogy Tóth Gabi drasztikusan lefogyott. Az énekesnő csak most mondta el, mi okozta ezt.
címkék:
  • Szerző: szbd

Okkal kezdtek aggódni Tóth Gabiért még tavasszal a követői. Az énekesnő ugyanis áprilisban egy egész alakos fotót töltött fel magáról, amin jól látszott, drasztikusan lefogyott. Most a csalad.hu-ra írt blogjában mesélte el az énekesnő, hogy mi okozta ezt. Így derült ki, hogy a férje, Krausz Gábor hiánya. A sztárséf ugyanis éppen akkor forgatott a TV2 kalandrealityjével, a Totemmel, és hosszú heteken keresztül távolt volt a családjától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Gabi és Krausz Gábor érzelmei még jobban megerősödtek egymás iránt

Tóth Gabi és Krausz Gábor érzelmei még jobban megerősödtek egymás iránt (Fotó: Instagram)

„Most már annyit talán elmondhatok, hogy akkor fogytam le olyan drasztikusan, amikor a műsor forgott. Biztos sokan túlzásnak vélitek, de úgy éltem meg, mintha elhagyott volna, azzal a különbséggel, hogy én beszéltem rá” – kezdte Gabi. „Három éve vagyunk együtt, ebből az elmúlt másfél évben tényleg szinte el sem mozdulunk egymás mellől. Kellett, hogy egy kicsit érezzük a másik hiányát. Hát mit ne mondjak, bejött (...) Szóval, amikor elment, nagyon bőgtem” – emlékezett vissza Gabi, aki nagyon megszenvedte a férje hiányát, de ezáltal még inkább megbizonyosodott arról, hogy mennyire szereti Gábort.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Totem TV2 (@totemtv2) által megosztott bejegyzés

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?