LELKIZŐ

Megvédi Tóth Gabit és a lányukat: Krausz Gábor kikelt a mocskolódó hozzászólások láttán

Krausz Gábor kemény hangvételű bejegyzésben osztotta ki azokat, akik a családját bántják; volt, aki a kislánya halálát kívánta.
  • Szerző: ripost

Felháborodott bejegyzésben állt ki a szerettei mellett Krausz Gábor, miután egy férfi a kislánya halálát kívánta. A séf egy kemény hangvételű posztban írt arról, micsoda uszítás okán vált a felesége, Tóth Gabi egy fél ország céltáblájává az utóbbi időben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

krausz gábor tóth gabi

Krausz Gábor megvédte a feleségét
Fotó: Facebook

Most pedig egy férfi kommentben a kislányuk, Hannaróza halálát kívánta, amit már Gábor sem hagyhatott szó nélkül.

„Ide jutottunk emberek. Az évek óta tartó gyűlöletkampány, karaktergyilkolás, hiteltelenítés következménye. Amikor több százezer követővel bíró, magukat 'elfogadónak' nevező ismert emberek uszítanak, amikor több tízezer követővel rendelkező magukat 'független-liberális' médiumnak nevező mocskos szennyes férges lelketlen 'újságírók' dobják oda az embert a kommentelésre éhező frusztrált 'emberek' elé, megrendelésre, hogy tessék…. Mit gondolsz róla? Na akkor van az, hogy ilyen Zsolt-félék nyilvánulnak meg…” – fogalmazott a Facebookon közzétett bejegyzésében Krausz.

A séf minden jóérzésű embertársának üzeni, hogy nem az a megoldás, hogy csöndben tűrjék a megaláztatást.

„A megoldás, hogy magadba nézel és megkérdezed magadtól, hogy az, akit én megalázok nyilvánosan, az, akinek a gyereke halálát kívánom, az az ember mit tett ellenem…. Vegyük már észre, hogy a szakadék nem közöttünk van, hanem mindannyian felé megyünk… nagyon gyors tempóban….”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?