LELKIZŐ

„Megkeseredtem!” – Előző párkapcsolatairól vallott Tóth Andi

Tóth Andi úgy érzi, az előző kapcsolataiban nem értékelték mindazt, amit ő megtett. Emiatt lelkileg padlóra került...
  • Szerző: Ripost

Tóth Andi kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, miért nem áll készen egy újabb kapcsolatra! Az énekesnőt Lilu faggatta egy kicsit a magánéletéről, karrierjéről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Andi elárulta, mivel egyik kapcsolatában sem volt kifejezetten boldog, így most egyáltalán nem hajtja a szerelmet, ráadásul távol áll tőle a randizgatás is.

Tóth Andi úgy érzi, nem értékelték őt eléggé az előző kapcsolataiban

Tóth Andi úgy érzi, nem értékelték őt eléggé az előző kapcsolataiban
Fotó: YouTube

„Volt rendes srác, aki elhívott randizni, de én nem mentem el. Én nem randizom. Soha nem voltam nyitott. Ebbe a két kapcsolatomba valahogy belecsöppentem. Én most a szerelmet a romantikus regényekben maxolom ki” – kezdte Lilu videójában az énekesnő, aki ennek ellenére nem tagadja: vágyna a szeretetre, de most a karrierjére és saját magára szeretne fókuszálni.

„Nyilván mindenki vágyik a szeretetre, meg tök jó, ha van valakink. Én azonban azt vettem észre magamon, hogy legjobban egyedül tudok működni. Nyilván nekem is kell sok mindenben változnom. Egy kapcsolatban eddig mindig azt néztem, hogy a páromnak mi a jó. Ilyenkor én sem ismerek már magamra. Az utóbbi két kapcsolatomban is felvettem ezt a háziasszony szerepet. Ilyen voltam, és nem voltam boldog... Egyik párom sem értékelt, és megkeseredtem. Ezt nem kívánom senkinek” – fogalmazott Andi, majd hozzátette: szerinte az élet nem kegyes vele ebből a szempontból, ugyanis azt érzi, hogy nem lehet egyszerre boldog párkapcsolata és sikeres karrierje. Ráadásul ha választania kéne, biztosan az utóbbit mondaná.

Külföldön próbálna szerencsét

Tóth Andi nem titkolja, a közeljövőben szeretné magát kipróbálni a tengerentúlon is, akár egy tehetségkutató versenyben. A legnagyobb álma válna valóra, ha külföldön is ismeretségre tehetne szert, erre pedig egy tehetségkutatónál nincs jobb lehetősége.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?