LELKIZŐ

Tóth Andi kijelentette: csak házasság után hajlandó szülni

Egy feltételhez köti a gyermekvállalást Tóth Andi: csak akkor szül, ha gyűrű kerül az ujjára.
  • Szerző: Ripost

Szabó Ádám és Tóth Andi között rengeteg konfliktus alakult ki az elmúlt időszakban, ami megingatta a kapcsolatukat. Többször még azon is elgondolkodtak, hogy komolyan együtt tervezhetik-e a jövőjüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Én születetten maximalista ember vagyok. Nem mondhatnám magam tipikus művészléleknek, mert szeretem, ha minden időre van kész, és mindenhol időben ott vagyunk. Ádám pedig pont az ellentétem” – meséli a fiatal énekesnő. A pár azonban mára összecsiszo­lódott.

„Nekem kellett engednem, kompromisszumot kötnöm, hogy ne legyenek ebből állandó viták. Most már én sem veszem véresen komolyan az időbeosztásomat. Ádám pedig megígérte nekem, hogy ő is alkalmazkodik hozzám” – mondta most már derűsen Andi.

Egy-egy vita során azért még ma is előfordul, hogy elbizonytalanodnak, komolyan tervezhet­nek-e együtt a jövőben.

„Néha megkérdezem Ádámot, hogy most mit szeretne, de mindig arra jutunk, hogy együtt szeretnénk leélni az éle­tünket, máshogy egyszerűen nem tudjuk elképzelni” – folytatta Tóth Andi, aki már a házasságra is készen áll, de még ebben sem egyeztek meg, úgy tűnik, a családalapítás a kora miatt Ádámnak sürgősebb.

„Nyilván ez még odébb van. Klasszikus párkapcsolatot szeretnénk élni: először a házasság, aztán a gyerekek. Ádám mindenesetre már mondogatja nekem, hogy harmincéves korára szeretne egy gyermeket. Akkor én huszonhárom leszek, és ha addigra rendeződnek közöttünk ezek a vitás kérdések, akkor simán belevágnék” – mesélte Andi a Borsnak, hozzátéve, szeretné, ha meglepetés lenne a lánykérés.

Szabó Ádám már tervezgeti is a kézfogót.

„Minden nap eszembe jut, hogy megkérem Andi kezét, mert csak vele tudom elképzelni a jövőt. De ez azért még várat magára, mert szeretném, ha meglepetés lenne neki, és mivel romantikus lánykérést tervezek, meg is kell szerveznem. Aztán majd jöhetnek a gyerekek is” – mondta Ádám a Borsnak, hozzátéve: hogy a vitáik még jót is tesznek a kapcsolatuknak. „Egy-egy feszültség után megöleljük, és még jobban szeretjük egymást. Szerintem ezek az összecsiszolódós örökre szóló kapcsolathoz szükségesek. Talán, ha nem lennének ezek a viták, már nem is lennénk együtt” – jelentette ki a zenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?