LELKIZŐ

Kitálalt a kollégája Tóth Andiról: aggasztó, ahogy viselkedik

Az énekesnő viselkedése egy bennfentes szerint túlmegy a határon: Andi nem foglalkozik azzal, mik a rajongói igényei, a saját feje után megy.
  • Szerző: ripost

Cserháti Zsuzsa tragikus sorsától féltik az énekesnőt. Tóth Andi Gájer Bálint beszélgetős műsorában vendégeskedett, mielőtt elkapta volna a koronavírust, az adás nemrég került fel a Youtube-ra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A beszélgetésből többek között kiderül, hogy Andinak nem túl szoros a viszonya a családjával, ritkán beszélnek egymással. Ami viszont sokak számára aggasztóbb, hogy az énekesnő láthatóan teljesen önfejű, nem érdekli, mire van igénye a közönségének, ahogy a szakma kritikája sem foglalkoztatja.

"<yoastmark

„Andi ilyesmire nem hajlandó, nem érdeklik a tanácsok, nem csupán az őt kritizáló követőkre nem hallgat, a szakmai tanácsokra sem, még az idősebb, tapasztaltabb kollégák intő szavait is elengedi a füle mellett. Ez hosszú távon azt eredményezheti, hogy hiába tehetséges, nem akarnak majd vele dolgozni. Aggódom érte” – mondta el a Blikknek Andi egy névtelenséget kérő szakmabeli kollégája.

Az illető azért nem vállalta a nevét, mert nem akart háborúba keveredni Andival, aki szerinte folyamatosan harcol valakivel, ezért aggódik érte.

A lap által felkeresett pszichológus szerint Andinak érdemes lenne szakemberhez fordulnia, mert a jelek szerint igencsak komoly nyomás nehezedik rá.

Ez nem is meglepő, hiszen fiatalon vált sikeressé: tizenöt éves volt, amikor megnyert egy tehetségkutatót, majd Romániából szinte egyedül költözött fel Budapestre, ahol felnőttként kellett megállnia a helyét.

Sokan a rajongói közül attól tartanak, hogy a tehetséges énekesnő Cserháti Zsuzsa tragikus sorsára fog jutni, ezért abban bíznak, hogy Tóth Andi lázadása idővel alább hagy és kibontakoztatja a tehetségét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?