LELKIZŐ

Törőcsik Mari megható vallomása: erre vágyik leginkább a lábadozó színésznő

Az állapota stabil, de fáradékony, nehezen mozog, valamint a beszéd is nehezére esik. Hiába vágyik a visszatérésre, a közeljövőben erre kevés esélye van...
  • Szerző: Ripost

A nemzet színésze nemrégiben tért haza a kórházból, ahol folyamatos kontroll alatt tartották az állapotát. 

- Rengeteget voltam kórházban, de most már végre itthon vagyok, és így mindig minden jobb. Néha gyorsan kifulladok, és van, hogy a beszéd is nehezen megy, de nagyon igyekszem. Pihenek, amennyit csak tudok, hogy erőre kapjak – mesélte a Blikknek Törőcsik Mari.

A színésznő elárulta, még mindig abba kapaszkodik, az élteti, hogy visszatérhet imádott színházába. Annak ellenére, hogy ő maga sem tudja, mikor lehet erre esélye.

Tervezem, hogy ellátogatok a színházba is, de még nem tudom, mikor. Hiányzik a színpad, sokszor eszembe jut, de amíg a séta és a beszéd ennyire kifullaszt, nem merek elindulni – mondta a művésznő, aki az elmúlt években több alkalommal is kórházba kényszerült: korábban tüdőproblémái miatt kellett hosszabban az egészségügyi intézményben maradni, majd több baleset miatt az elmúlt, közel egy esztendőben a szombathelyi Markusovszky kórházban ápolták.

Egyik ismerőse elmondta, Törőcsik sokszor fullad, nehezen kap levegőt, gyakran elcsuklik a hangja, nehezen beszél, s szerettei aggódnak, hogy akár a hangját is elveszítheti.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?