LELKIZŐ

Törőcsik Mari könnyekig hatotta Hernádi Juditot

A színésznőt kétszeres öröm érte, hiszen nemcsak hatalmas elismerést, de csodálatos szavakat is kapott.
  • Szerző: Buster

Ahogy arról mi is beszámoltunk, idén Hernádi Judit vehette át a Psota Irén-díjat. Az eseményre Törőcsik Mari is szeretett volna elmenni, hiszen lányaként szereti a színésznőt, de egyelőre csak egy hangüzenetben tudott gratulálni Hernádinak.

"Hernádi Juci, Törőcsik Mari beszél! Sajnos nem lehetek ott veletek, itt vagyok a vidéki házamban még. De ha rólad beszélek, vagy eszembe jutsz, akkor egy jelenet mindig feltűnik nekem. Szolnokon voltunk az Schwajdánál színészek, és tudtam, hogy érkezel vonattal Szolnokra. És kimentem, hogy várjalak. Odaálltam a mozdony mellé, mert gondoltam előrejösztök, mert csak ott lehet kimenni a várótermek felé. Ott állok, egyszer csak észrevettél, jöttél, már majdnem szaladtál, annyira gyorsan jöttél, már majdnem szaladtál, rám borultál és elkezdtél zokogni. Mondom, úristen! Valami baj van? És azt mondtad nagy nehezen, hogy utoljára anyám várt így rám a vonatnál. Azóta mindig azt játsszuk, hogy én vagyok a te anyád. Örülök, hogy te kaptad ezt a díjat, mert nincs annál nagyobb öröm, mint amikor a saját szakmája szavaz az emberre.

Úgyhogy gratulálok neked drága, és légy boldog, néha gondolj rám. Törőcsik Mariska voltam!

-hangzott el a hangszórókból a színészlegenda gratulációja, melyet Hernádi Judit könnyek között hallgatott. Írta meg a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?