LELKIZŐ

Torgyán özvegyének drámai vallomása: Jóska nem halt meg!

A legendás politikus özvegye egy évvel férje halála után is képtelen feldolgozni gyászát. Marika ma is beszél az egyetlen férfihoz, akit szeretett.
  • Szerző: Buster

Torgyán József halála teljesen összetörte feleségét az egykor ünnepelt primadonna Cseh Máriát. Az asszony azóta magányosan él a hatalmas budai házban, amely tele van fájó emlékekkel abból a 60 évből, amit egymás mellett töltöttek a politikussal.  Marika a Star magazinnak beszélt fájdalmáról.

"Hatvan évig ismertük egymást, ötvennyolc évig voltunk házasok. Nekem rajta kívül soha nem volt senkim, és tudom, hogy már nem is lesz. Õszintén bevallom, nem is szeretném!

A Jóska, na ő volt a minden! Nem akarok túlozni, de talán annál is több!

A férjem, a barátom, a szerelmem, édesapa, nagypapa és persze önmagában egy csupa szív ember, aki mindig kiállt mások igazáért, és akit nem lehetett nem szeretni. Azt a pokoli kínt, amit a halála okozott, senkinek sem kívánom!"

- kezdte az idős asszony, aki csak úgy képes feldolgozni a magányt, ha hisz abban, hogy férje még ma is él...

"Jóska nem halt meg! Számomra ő még mindig él, mindennap beszélek is hozzá. Mindent megtárgyalunk, én mindenről tud, ami velem történik. A fél életemet, sőt az egészet odaadnám csak azért, hogy egyszer újra láthassam. Én is belefolytam a politikába, de én mindig csak Torgyán József felesége voltam. Támogattam, és mindenben mellette voltam. Akármilyen támadás érte, én sosem voltam képes arra, hogy ne az ő pártját fogjam, mert neki volt igaza, és olyan támadások érték, amiket senki más nem viselt volna el"

- mondta szomorúan az özvegy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?