LELKIZŐ

Több lakás ára elment drogra: először beszélt őszintén függőségéről Curtis

A 30 éves magyar rapper nehéz időszakon van túl, ám most úgy tűnik, teljesen helyrerázódott az élete.
  • Szerző: Ripost

Csak a napokban tudatosult a rapperben, hogy nyolcéves drogfüggősége alatt több lakás árát kokainozta el. Maga Curtis is csodának tartja, hogy megszabadult a függőségétől – szó szerint: úgy véli, halott édesapja segíti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Curtis januárban ismerte be, hogy drogfüggő, és hozta meg a döntést, hogy ki akar gyógyulni belőle. Arról, hogy mit élt át a hathetes elvonón, most először beszélt nyíltan.

„Az első két hetet nem kívánom senkinek, az kemény. Rémálmok, hallucinációk, hangulatingadozások…” – emlékezett vissza a rapper, aki szerint égi segítséget kap, ezért sikerül a végén mindig szerencsésen kijönnie a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetekből is. Ennek tudja be azt is, hogy nem halt bele a függőségébe, és végig tudta csinálni az elvonót. A föntről nyújtott kéz pedig – úgy érzi – az elhunyt édesapjáé.

Curtis tizennégy évesen vesztette el imádott apukáját, aki szerinte ma is a gondját viseli, és akit nem képes, és soha nem is akar elengedni. Mély meggyőződése, hogy egykori futballsikereit, zenei karrierjét, gyógyulását és a családját is neki köszönheti. Ke­mény, szókimondó rapperként pedig azt sem fél bevallani: vezetés közben ma is beszélget el­hunyt édesapjával.

Valóban, valamilyen csoda folytán megcsinálta: alig tíz hónap alatt a mélyből újra a csúcsra került. Letette a drogot, szárnyal a szólókarrierje, Majka visszahívta a csapatába, időközben férj és édesapa lett. Már vasárnap együtt lépnek föl a Sztárban sztár leszek! adásában.

„Egy igazán boldog embert látok és érzek benne, akinek a javára fordult minden rossz, amin keresztülment” – nyilatkozta a Borsnak Mogyorósi Péter riporter, akivel a rapper a kamerák előtt kezdett fejszámolásba, vajon a nyolcévnyi drogozás mennyi pénzt vitt el a kasszából.

„Nem tudom, nem is akarom tudni... Szerintem százmillió forint körül biztos elköltöttem” – rázta a fejét Curtis. Amint kimondta, a hatalmas összegtől maga is megdöbbent egy pillanatra.

„Curtis ott helyben realizálta a dolgot, és nem csak ő, én magam is ledöbbentem. Egy pár másodpercre megállt az idő, majd nyeltünk egy nagyot mindketten” – mesélte Mogyorósi, aki úgy tapasztalta, a rapper mára a pontosság és megbízhatóság mintaképe lehetne, legalábbis ő ezt tapasztalta a találkozásukon.

És ezeket olvastad már?