LELKIZŐ

Tíz évig bujkált a világhírű énekesnő, megrázó posztban tisztázott mindent

A 35 éves énekesnő nagyon sokáig küzdött azért, hogy feldolgozza, ami vele történt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A walesi énekesnő, Aimee Anne Duffy, aki a Mercy című slágerével robbant be a köztudatba, tíz évig visszavonultan élt. Most Instagramon egy őszinte posztban számolt be arról, hogy miért is történt így – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Duffy nyíltan írt arról bejegyzésében, hogy bekábítószerezték, megerőszakolták, és napokig fogva tartották. A szívszorító bejegyzésben arról is beszámolt, hogy nem tudta ezek után megmutatni a világnak a „szomorúságot a szemében”, ezért élt visszavonultan.

Az énekesnő 2008-ban futott be a Mercy című kislemezzel, amely világszerte több mint 9 millió példányban kelt el. 2010 óta azonban nem adott ki szólóénekesként lemezt.

A 35 éves sztár hivatalos Instagram oldalán közzétett bejegyzésében arról írt, hogy már sokszor szerette volna kiadni magából ezt, de nem tudta, hogyan érezné magát utána. Most sem biztos abban, hogy a megfelelő időpontot választotta, de felszabadító érzés végre beszélni a történtekről:

„Nem tudom megmagyarázni. Sokan gondolkozhattatok, hogy mi történt vele, hova tűntem és miért. Egy újságíró kapcsolatba lépett velem és mindent elmondtam neki tavaly nyáron... Megerőszakoltak, bedrogoztak és pár napig fogva tartottak. Természetesen túléltem... A felépülés időbe telt. Nem lehet könnyen elmondani. De elmondhatom, hogy a múlt évtizedben, ezer és ezer napon át akartam újra érezni a napsütést a szívemben, és most végre süt a nap.”

címkék:
És ezeket olvastad már?