LELKIZŐ

Titkolózik a család, kiborultak az elhunyt Paudits Béla barátai

Egy év telt el a Jászai Mari-díjas színész halála óta, ám a barátai azóta sem tudják, hova temették a népszerû színészt.
  • Szerző: ripost

Egy évvel Paudits Béla halála után sem tudják a barátai, hova temették a népszerű színészt.

A Macskák sztárjának búcsúztatása tavaly júniusba volt a Farkasréti temetőben, ám azt azóta sem tudja senki, hova kerültek a színész hamvai.

A titkot még a legközelebbi barátokkal sem osztották meg Paudits hozzátartozói, így esély sincs arra, hogy a barátok és a tisztelők leróják a kegyeletüket a sírjánál.

A legutolsó információk szerint a budapesti szertartás után édesanyja mellé, Ozorán temették el a művészt. Bár ezt azóta sem erősítette meg senki, de tény, hogy Paudits még életében többször beszélt erről az óhajáról.

„Tavaly volt a Farkasréti temetőben egy búcsúztató. Hiába próbáltuk megtudni, hol lesz a végső nyughelye, sosem kaptunk rá választ, pedig többen szerettünk volna elmenni a temetésre leróni a kegyeletünket… De így nem tudtunk, ezért most is majd otthon gyújtok egy gyertyát” – mondta el az AC News-nak Lajsz András.

 

A portál megkereste Horváth Gyöngyit is, aki több évtizedes barátságban állt Paudits Bélával. A Nagymező utcai, legendás Piaf bár hozta őket össze, amit a színész feleségével működtetett eleinte. 

„Én már ki akartam maradni a halála körüli eseményekből. A temetésén sem vettem részt. Nem tudom pontosan, de úgy gondolom, Bélát az édesanyja mellé temették el” – zárta a beszélgetést az énekesnő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?