LELKIZŐ

Koronavírus gyanújával vizsgálták Terry Black lányát

Fanni gyámja nagyon megijedt, amikor a tizennégy éves kislány egyik napról a másikra beteg lett.
  • Szerző: E.J.

Nagyon megijedt Árvai Mónika, a néhai Terry Black lányának gyámja, amikor a tizennégy éves Fanni egyik napról a másikra megbetegedett. A kislány belázasodott és hányt, ezért Mónika rögtön az orvoshoz rohant vele, ahol még a szokásosnál is alaposabban vizsgálták meg Fannit a német doktorok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Miután itt, Starnbergben volt már egy koronavírussal fertőzött férfi, ezért mindenkinél, aki orvoshoz kerül, automatikusan elvégzik a szűrést. Ehhez vizeletmintára van szükség, és nagyon hamar megvan az eredmény. Szerencsére Fanni esetében ez negatív lett, nem fertőződött meg koronavírussal. A panaszaira természetesen kapott gyógyszert, a láza pedig már szépen megy lefelé” – mondta el a -nak Mónika, aki úgy gondoskodik Fanniról, mintha a saját gyermeke lenne.

Önfeláldozása azonban nem hatja meg a német gyámügyet: bár Mónika a magyar szervek szerint már hivatalosan is Fanni gondviselője, Németországban ezt nem fogadják el. Ha Mónika kivinné az országból a kislányt, akkor körözést adnának ki ellene, és eljárás indulna ellene.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?