LELKIZŐ

Teljesen kiborultak az unokák Aradszky László elvesztése miatt!

Éva asszony a Mokkában beszélt férje vasárnapi haláláról és arról, hogyan viselik az unokák a nagypapájuk elvesztését.
  • Szerző: Ripost

Megható interjút adott szerda reggel, a TV2  Mokka című műsorában Aradszky László özvegye, Éva asszony. Az énekes felesége beengedte a tévéstábot az otthonába, ahol eddig sosem látott ereklyéket mutatott meg a tévénézőknek, amelyek a vasárnap elhunyt énekes féltett kincsei voltak.

A szobák falán aranylemezek lógnak, a Koós Jánostól kapott emlékek, illetve az unokáktól kapott rajzok. Éva asszony elmondta, hogy az énekes rajongásig szerette az unokáit, és bár nem volt annyi ideje foglalkozni velük, mint egy átlagos nagypapának, mindig örömmel töltötte velük a szabadidejét.

"Az unokák nagyon nehezen viselik ezt az időszakot. Marcika lépett fel vele utoljára a Szenes Iván téren. Õ hasonlít száz százalékig Lacira, úgy néz ki, mint Laci kiskorában.

Azt mondta: tudod, én nagyon büszke vagyok, hogy még utoljára énekelhettem a papával

 - mondta el a műsorban az özvegy, aki igyekszik tartani magát a gyászban. Erős asszonyként, szeretettel ápolja férje emlékét.

Az énekes Lili nevű unokája viseli talán a legnehezebben a nagypapája elvesztését: a kislány befele forduló, magába zárja a fájdalmat. 

"Marci rettenetesen ki volt borulva, és Zolika is. Marci még utoljára kapott a nagypapájától egy pianínót... Úgy néz ki, ő viszi tovább a nagypapája örökségét."

Éva asszony rengeteg szeretetet kap a rajongóktól és a barátoktól, most tudatosult benne, hogy a férjét mennyien szerették.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?